Kokosový olej Barco na smažení a vaření 1000 ml

https://bigiba.com/web/image/product.template/7978/image_1920?unique=844f750

Čistý, bezvonný kokosový olej získaný lisováním ze struků kokosových ořechů.

8,42 USDC 8.42 USDC 8,42 USDC

8,42 USDC

Není k dispozici k prodeji

    Tato kombinace neexistuje.

    BAM Score: 0.35
    Gift Basket: 2.91

    Product Description


    Pečení a vaření zdravě! 100% lisovaný, filtrovaný, bez zápachu, bez cholesterolu veganský rostlinný olej z kokosu. Nehydrogenizován, nechemicky ošetřen, neobsahuje přísady ani konzervanty. Doporučujeme všem, kteří chtějí jíst zdravě, protože je ideální i pro šetrné diety. Prospívá imunitě, trávení, pokožce a vlasům. Lze použít jak vnějšky, tak vnitřně. Je ekologicky šetrný a je k dispozici i v dávkovačích obalech! Olej se získává lisováním ze středu kokosového ořechu, poté se surový olej čistí a zbavuje zápachu, dokud není zcela čistý, bez zápachu kokosový olej. I když obsahuje nasycené mastné kyseliny, kokosový olej je jedním z nejzdravějších tuků, protože je z 92 % složen z nasycených mastných kyselin střední délky. Je rostlinného původu, takže neobsahuje cholesterol. Je ideální i pro redukci hmotnosti, ale mezi mnoha pozitivními účinky patří prevence a léčba problémů s ledvinami, srdečními chorobami, vysokým krevním tlakem, rakovinou, posilování a ochrana kostí a zubů, prospěšný účinek na imunitu a možnost použití při nachlazení kvůli dezinfekčnímu účinku. Kromě toho to doporučuje i Maďarský svaz cukrovkářů diabetikům, protože dokáže poskytovat buňkám energii i bez přítomnosti inzulinu. Skvěle se hodí pro pečení a vaření aniž by ovlivnil chuť. Nepřechází v nízké teplotě 198 °C do oxidace, takže během pečení nebo vaření se z něj neuvolňují kancerogenní látky jako u jiných olejů, ani nekysne. Mimo stravování je také skvělý pro péči o vlasy a pleť. Snadno se vstřebává do pokožky aniž by zanechával mastný flek, proniká do hlubších vrstev kůže a zesiluje vnitřní tkáně, díky čemuž je pokožka hedvábnější, měkčí a zpomaluje stárnutí pokožky. Je vhodný na léčbu slunečního popálení, suché pokožky, ale může být skvělou surovinou pro jakýkoli řemeslný kosmetický výrobek. Při teplotě kolem 25 °C je kapalný, olejovitý, ale při nižší teplotě se zatuhne, proto je rozšířené označení kokosový tuk. Toto změna skupenství neovlivňuje kvalitu kokosového tuku. Složení: 100% kokosový olej

    Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.