Természetes illóolaj citromfű 10 ml

https://bigiba.com/web/image/product.template/20021/image_1920?unique=844f750

Alkalmazás: Antiszeptikus, fertőzésgátló és élénkítő hatású növény. Párologtatva fokozza az...

3,15 USDC 3.15 USDC 3,15 USDC

3,15 USDC

Not Available For Sale

    Ez a kombináció nem létezik.

    BAM Score: 0.35
    Ajándékkosár: 1.09

    Termékleírás


    Antiszeptikus, fertőzésgátló és élénkítő hatású növény. Párologtatva fokozza az éberséget és a mentális frissességet. Fertőzésgátló és gyulladáscsökkentő hatású, lábgomba és lábizzadás kezelésére használhatjuk. Gyomor-és májpanaszok esetén, gyomorrontás, hasgörcsök és hányinger ellen a szárított növény teája fogyasztható. Megfázásos tünetekre az illóolaj párologtatása javasolt, csökkenti a lázat, gyógyítja a megfázást. Magas A-vitamin tartalma miatt kozmetikumok készítéséhez, bőrápoláshoz, tonikként a zsíros bőr kezelésére használhatjuk.



    Illata távol tartja a szúnyogokat és egyéb rovarokat. Aromalámában párologtatva idegnyugtató, antibakteriális, és rovarriasztó. Fájdalomcsillapító és lázcsillapító hatású, kimerültség és gyomoridegesség esetén alkalmazható. Fejfájásra, hasfájásra borogatásként is alkalmazhatjuk. Fürdővízbe csepegtetve kellemes, ellazító illata mellett kiváló bőrtápláló hatását is élvezhetjük. Nyugtató masszázsolajként segíti az izmok ellazulását.



    Mentális hatások: Fokozza az éberséget és a koncentrációképességet, párologtatva frissíti és fertőtleníti a szoba levegőjét, elriasztja a szúnyogokat.



    Előállítás: Az illóolajat vízgőzdesztillációval állítják elő.



    Összetétel, hatóanyagok: citrál, geraniol, limonén, geranil-szalicilát



    Mindent a citromfűről



    indiai citromfű, citromos fűszercirok vagy tevefű néven is ismert erősen citromillatú fűféle. Ázsiában és Amerikában honos, jellegzetes ízvilága miatt a thai és a vietnámi konyha meghatározó fűszere, sereh néven az indiai konyha kedvelt alapanyaga. Magas A-vitamin tartalmú olaj, így különösen alkalmas kozmetikumok, testápolók és arctonikok készítésére, csökkenti a bőr zsírosságát és nyugtatja a gyulladt vagy aknés bőrt. Aromaterápiában vérkeringést serkentő, izomtónust javító szer. Friss illata miatt a parfümgyártásban is kedvelt alapanyag. Dekoratív dísznövény, mely a téli időszakban igényli a lakás melegét.


    Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.