Ulei de cocos Barco pentru prajit și gătit 1000 ml

https://bigiba.com/web/image/product.template/7978/image_1920?unique=844f750

Ulei de cocos pur, fără miros, obținut prin presare din pulpă de cocos.

8,42 USDC 8.42 USDC 8,42 USDC

8,42 USDC

Nu este disponibil pentru vânzare

    Această combinație nu există.

    BAM Score: 0.35
    Gift Basket: 2.91

    Descriere produs


    Coacere și gătire sănătoasă! Ulei vegetal vegan din nucă de cocos 100% presat, filtrat, fără miros și fără colesterol. Nehidrogenat, netratat chimic, fără adaosuri sau conservanți.
    Recomandat tuturor celor care doresc să mănânce sănătos, se poate integra excelent și în dietele blânde. Benefic pentru sistemul imunitar, digestie, piele și păr. Poate fi folosit atât intern, cât și extern. Disponibil și în ambalaj refolosibil, prietenos cu mediul înconjurător!
    Uleiul este extras din miezul de nucă de cocos prin presare, apoi uleiul crud este curățat și dezodorizat până când devine complet pur, fără miros. Nefiind hidrogenat, nu conține adaosuri. Cu toate că conține acizi grași saturați, uleiul de nucă de cocos este unul dintre cele mai sănătoase grăsimi, fiind compus în proporție de 92% din acizi grași saturați de lungime medie. Fiind de origine vegetală, nu conține colesterol. Este ideal pentru diete de slăbire, dar printre numeroasele sale efecte benefice se numără prevenirea și tratamentul problemelor renale, bolilor de inimă, hipertensiunii arteriale, cancerelor, întărirea și protejarea oaselor și dinților, beneficiile pentru sistemul imunitar și acțiunea benefică în caz de răceală datorită proprietăților sale antiseptice.
    De asemenea, Socitatea Maghiară a Diabeticilor recomandă uleiul de cocos diabeticilor, deoarece poate oferi energie celulelor fără prezența insulinei. Este potrivit pentru coacere și gătire, fără a influența gustul mâncărurilor.
    Nu se oxidează până la 198°C, iar în timpul coacerii sau gătirii nu eliberează substanțe nocive ca în cazul altor uleiuri și nu devine rânced. Pe lângă scopuri alimentare, este excelent și pentru îngrijirea părului și a pielii. Este absorbit ușor de piele fără a lăsa pete grase, întărind tesuturile interne, astfel încât pielea devine mai catifelată, mai moale și încetinește îmbătrânirea pielii. Poate fi folosit pentru tratarea arsurilor solare și a pielii uscate, dar este un ingredient minunat pentru orice produs cosmetic artizanal. La temperaturi mai mari de 25°C, are consistență lichidă, de ulei, dar se solidifică la temperaturi mai scăzute, de aceea este cunoscut și sub numele de unt de cocos. Această schimbare de stare nu afectează calitatea untului de cocos.
    Ingrediente: 100% ulei de cocos

    Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.